Krepšelis tuščias
NAMEDSPORT L-GLUTAMINAS - 250G
L-Glutamine AjiPure® papildas. Ajinomoto kokybė.
Užsakykite dabar ir gaukite...
✔ tarp rytoj and 2024.09.19 su DPD door
✔ rytoj su Omniva parcelshop
✔ rytoj su DPD terminal
✔ rytoj su DPD parcelshop
✔ tarp šiandien and rytoj su LOGISMART Pick Up
-
Greitas pristatymas
-
Saugus apmokėjimas
-
Kiekio nuolaidos
AMINO RŪGŠTYS - kam jos yra skirtos?
Jų vartojimas yra būtinas mūsų kūno funkcionavimui. Jos palaiko raumenis, odą, plaukus ir kraują bei padeda apsaugoti ir reguliuoti fiziologines funkcijas, taip pat hormonus, fermentus ir antikūnus. Jų pagrindinė funkcija yra įsikišti į baltymų sintezę, reikalingą užtikrinti kūno ląstelių atsinaujinimo procesams, taip pat suteikiant energijos judėjimui. Norint tinkamai veikti ir palaikyti normalias raumenų funkcijas, mūsų organizmui reikia pakankamo baltymų kiekio, kad būtų užtikrintas visų būtinų aminorūgščių tiekimas skirtingais kiekiais, atsižvelgiant į amžių, fizinį bei protinį krūvį.
Kodėl ir kada vartojama?
Maiste esantys baltymai ne visada turi optimalią aminorūgščių pusiausvyrą. Todėl vien tik iš reguliarios mitybos gali būti sunku gauti reikiamus kiekius savijautai svarbių medžiagų, ypač tiems, kurie sportuoja, pagyvenusiems žmonėms ir žmonėms, kurie laikosi mažai kalorijų turinčių dietų. Taigi, norint sustiprinti dienos racioną ir skatinti efektyvų raumenų vystymąsi, reikalingas amino rūgščių vartojimas siekiant užtikrinti reikalingą subalansuotą pusiausvyrą.
Ajinomoto® kokybė
AJINOMOTO kokybės standartas
Geriausios amino rūgštys nuo pradžios iki pabaigos.
Pradėkime nuo to, ko negausite su „Ajinomoto“ amino rūgštimis: bet kokių gyvūninės kilmės medžiagų.
Tada apsvarstykite, ką jūs gaunate. Įskaitant moderniausią fermentacijos procesą naudojant natūralius, daržovių pagrindu pagamintus ingredientus - tą, kurį Ajinomoto išvystė patys.
Viską susumavus, jūs ką tik apibrėžėte aminorūgščių aukso standartą.
AJINOMOTO® AMINO RŪGŠTYS
Ajinomoto® amino rūgštys gaminamos tik fermentuojant augalinės kilmės angliavandenius ir turi tris pagrindines savybes:
GRYNUMAS
„Ajipure®“ amino rūgštys yra 99–100% grynumo ir neprilygstamos kokybės.
VEIKSMINGUMAS
Ajipure® amino rūgštys yra apdorojamos ir sijojamos mažiausiai septynis kartus, kad gautų ypač smulkius miltelius, užtikrinančius didesnį tirpumą ir greitesnį įsisavinimą į raumenis.
SAUGUMAS
„Ajinomoto® Inc.“ nenaudoja gyvūninės kilmės produktų. Aminorūgštyse nėra jokių cheminių ar sintetinių priedų ir jos gaminamos naudojant patentuotą „Ferment-A-PureTM“ technologiją, kuri garantuoja visišką gyvūninių žaliavų nebuvimą, maksimalų grynumą ir kokybę. ASQUA. KOKYBĖS UŽTIKRINIMO AJINOMOTO SISTEMA. Kiekvieną gamybos procesą įmonė vykdo pagal savo nepriklausomus ir itin griežtus ASQUA kokybės kontrolės standartus („Ajinomoto®“ kokybės užtikrinimo sistema), kurie garantuoja aukštą produktų kokybę ir visišką atsekamumą. Bendrovė taip pat laikosi daugelio tarptautiniu mastu pripažintų įstatymų ir kitų teisės aktų (visų oficialių USP, ES ir JP standartų).
NAUDA
- Mikronizuotas, 100% grynas
- Be laktozės
- Didelis tirpumas
- Greitas įsisavinimas
MAISTINĖ VERTĖ
- Ajinomoto
- Be glitimo
- Greitai tirpsta
- Be laktozės
- Be cukraus
- Draugiškas veganams
- Tinka vegetarams
VIDUTINĖ SUDĖTIS
1 kaušeliui
Vidutinis turinys
L-glutaminas 5 g
* Maistinių medžiagų pamatinė vertė (suaugusiesiems) Reg. ES 1169/2011.
KAIP IR KADA
- Valandą prieš treniruotę kartu su angliavandeniais
- Iš karto po treniruotės, likus 30 minučių iki treniruotės pabaigos, derinama su gausiu vandens ir amino rūgščių kiekiu
- Prieš miegą tuščiu skrandžiu
Įspėjimas: maisto papildai nėra skirti kaip įvairios ir subalansuotos mitybos bei sveikos gyvensenos pakaitalas. Neviršykite rekomenduojamos paros normos. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Tinkamiausias iki data tinka gaminiui, jei jis laikomas tinkamai sandarioje pakuotėje. Po naudojimo išmeskite aplinkai nekenksmingu būdu.
Charakteristikos
- Forma
- Milteliai
- Skonis
- Neutralus